درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

لاریجانی: مساله سوریه با نظامی‌گری حل نمی شود

لاریجانی با اشاره به تفاهمنامه های آمریکا برای مذاکره با ایران، گفت: اوباما تقاضای مذاکره با هدف حل مشکلات را داشت و بر دو موضوع غنی سازی هسته ای ایران و برداشتن تحریم ها در این مذاکرات تاکید شد اما ترامپ آمد و زیر میز زد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس پارلمان الجزایر با بیان اینکه مساله سوریه از طریق نظامی گری حل نخواهد شد، گفت: قبل از آغاز جنگ در سوریه و یمن پیشنهاد گفت وگوی سیاسی دادیم اما برخی از کشورها بر جنگ اصرار داشتند.

 

به گزارش اداره اخبار ورسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، «علی لاریجانی» امشب (یکشنبه شب) در حاشیه صدوچهل و یکمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی(IPU) در شهر بلگراد پایتخت صربستان با «سلیمن شینین» رئیس پارلمان کشور الجزایر دیدار و گفت وگو کرد.

 

لاریجانی با اشاره به تفاهمنامه های آمریکا برای مذاکره با ایران، گفت: اوباما تقاضای مذاکره با هدف حل مشکلات را داشت و بر دو موضوع غنی سازی هسته ای ایران و برداشتن تحریم ها در این مذاکرات تاکید شد اما ترامپ آمد و زیر میز زد.


وی تاکید کرد: اتفاق خطرناکی است که آمریکا هر وقت دلش بخواهد هرکاری می کند و کشورهای دیگر یا تماشا می کنند یا با حرف زدن حمایت سیاسی دارند مانند اروپایی ها که فقط حرف می زنند اما به حرف های خود عمل نمی کنند.


** الجزایر یک دهم جمعیت خود را در راه آزادی تقدیم کرده
در ادامه این دیدار رئیس پارلمان الجزایر با بیان اینکه الجزایر یک دهم جمعیت خود را در راه آزادی تقدیم کرده است، گفت: در سایه وجود این بخش، بحث آینده الجزایر پایدار و روشن است.


وی بیان کرد: لازم است قدردان تمام افرادی باشیم که در مسیر عدالت و سیاست آزادی خواهانه، الجزایر را همراهی کردند.


رئیس پارلمان الجزایر عدم پذیرش دخالت نظامی در کشورها را به عنوان سیاست خارجی الجزایر مطرح کرد و افزود: سیاست خارجی الجزایر مبنی بر گفت وگو و برقراری ثبات در منطقه است به همین دلیل از حاکمیت و استقلال کشورهای یمن و سوریه دفاع کرده و حامی حفظ تمامیت ارضی آن ها است.


** ضرورت گسترش روابط تجاری الجزایر با ایران
وی بر ضرورت گسترش روابط اقتصادی و تجاری الجزایر با ایران تاکید کرد و افزود: تحریم های بانکی ایران می تواند مانعی بر سر این همکاری ها باشد لذا پیشنهاد می کنم برای رفع این موانع فکری کنیم.


رئیس مجلس الجزایر موضع کشور خود برابر فلسطین را حامی عنوان کرد و ادامه داد: مخالف سیاست های آمریکا در فلسطین بوده و همه در کنار مردم خواهیم ماند.


وی ادامه داد: وضعیت کشورهای پیرامون ملتهب است به همین دلیل تلاش هایی برای ثبات در منطقه داشته و در مسئله لیبی تلاش می کنیم راه حل داخلی مبنی بر گفت وگو بین طرفین را در پیش بگیریم تا لیبی بتواند دوباره دولت خود را ایجاد کند.رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات همراه برای شرکت در یکصد و چهل‌ و یکمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه جهانی بین‌المجالس عصر امروز عازم صربستان شد.

 

اتحادیه بین‌المجالس در سال ۱۸۸۹ تأسیس شد که نخستین نهاد انجمن ثابت برای مذاکرات چند جانبه سیاسی و مختص نمایندگان پارلمان بود اما در ادامه به یک سازمان بین‌المللی برای مجالس کشورهای مختلف تبدیل شد، مجالس ملی ۱۷۸ کشور عضو آن هستند و ۱۲ مجمع پارلمانی منطقه‌ای اعضای وابسته به شمار می‌آیند، این نهاد یک عضو ناظر ثابت در مجمع عمومی سازمان ملل دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر